+31 (0)6 513 395 19 info@dekachelsmid.nl

Kachels kopen Limburg

De plek om kachels kopen Limburg

Kachels kopen Limburg? Dat doet u in onze showroom.
Het aanschaffen van een kachel is iets wat u niet zomaar van de ene op de andere dag doet. Zo wilt u niet alleen zeker weten dat u de beste haard in huis haalt, maar wilt u er natuurlijk ook zeker van zijn dat de haard die u aanschaft perfect bij de rest van uw interieur past. De Kachelsmid begrijpt dat het aanschaffen van een gashaard geen activiteit is die u van de ene op de andere dag onderneemt en wij begrijpen tevens dat het belangrijk is dat u de beste haard op de markt aanschaft. Om ervoor te zorgen dat u helemaal tevreden bent na kachels kopen, bieden wij u graag de beste service die u kunt krijgen.

Bezoek onze
showroom

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Een groot aanbod om kachels kopen Limburg

Als u onze service wil raadplegen voor kachels kopen, nodigen wij u graag uit in onze showroom met meer dan 250 verschillende modellen gashaarden. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden die u heeft bij kachels kopen Limburg en helpen we u de beste keuze te maken. Wilt u een romantische sfeer creëren in uw woning? Dan zoeken we samen met u naar een haard met een romantische uitstraling. Heeft u een ietwat landelijke sfeer in uw woning, dan zoeken we samen met u naar een kachel die precies bij uw huidige interieur aansluit. En heeft u een grote voorkeur voor de haarden met een moderne uitstraling? Dan bekijken we samen met u de mogelijkheden die u heeft bij het aanschaffen van een moderne kachel en kiezen we de haard die het beste bij u past.

De Kachelsmid in Limburg: altijd advies op maat

Raadpleegt u onze professionals voor kachels kopen Limburg, dan weet u zeker dat u advies op maat krijgt. Wij kijken niet naar de haard die wij het beste bij u vinden passen, maar luisteren naar uw verhaal en bekijken samen met u op basis van uw persoonlijke voorkeuren welke gashaard het beste bij u past. Komt u naar onze showroom in Limburg, dan weet u zeker dat u met de beste haard naar huis gaat.

Enkel kwaliteit Kachels kopen Limburg

De Kachelsmid vindt het belangrijk dat u voor langere tijd helemaal tevreden bent met de aankoop die u doet in onze showroom in Limburg. Daarom geven wij u niet alleen het beste advies bij kachels kopen Limburg, maar bieden wij bovendien enkel de beste haarden aan in onze showroom. Zo zijn onze haarden niet alleen van het beste materiaal gemaakt, maar worden de haarden bovendien op de beste manier geplaatst voor de langste levensduur van uw gloednieuwe haard. Bezoek onze showroom.

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Bezoek onze showroom

Wij hebben een breed assortiment in onze showroom, van pelletkachels, houtkachels, gashaarden en buitenkeukens.
Bezoek ons in onze showroom in Heerlen voor verdere informatie en persoonlijk advies!

In de Cramer 19, 6411 RS Heerlen

Openingstijden

Dinsdag: 15.00 tot 18.00 uur
Woensdag: 15.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 15.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 15.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.30 tot 17.00 uur
Zondag: Gesloten (Juni t/m Augustus)