+31 (0)6 513 395 19 info@dekachelsmid.nl

Design kachels Limburg

Het aanbod design kachels Limburg

Onderin Limburg, niet ver van de toeristische plaats Valkenburg, ligt Walem. In deze plaats vindt u onze vernieuwde showroom met meer dan 250 verschillende design kachels en haarden. Of u nu op zoek bent naar een klassieke gashaard, een haard wilt laten bouwen, of onze energiezuinige modellen wilt bekijken, u bent altijd van harte welkom! Reeds meer dan 30 jaar adviseren en plaatsen wij design kachels in Limburg en omgeving. Ook voor het laten bouwen van een haard bent u bij ons aan het goede adres. In Limburg en omgeving hebben wij inmiddels een goede reputatie opgebouwd en staan wij bekend als de beste en de goedkoopste.

Bezoek onze
showroom

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Design kachels uit Limburg zijn prachtig om te zien

Een mooie gashaard of een gezellige houtkachel koop je voor vele jaren. Het is dan ook heel belangrijk dat de nieuwe verwarming geschikt is voor het doel waar u het voor wilt gebruiken. Wilt u de kachel gebruiken als bijverwarming tijdens koude dagen dan is een open haard een goede keuze. Wilt u graag besparen op de energiekosten, dan is een houtgestookte CV kachel wellicht iets voor u. Houtgestookte CV kachels worden de laatste jaren steeds vaker toegepast. Het water voor het CV systeem wordt dan voor een deel verwarmd met behulp van de warmte die de rookgassen afgeven. Wilt u graag meer informatie en uitleg, neem dan gerust telefonisch contact met ons op of bezoek onze showroom.

Design kachels Limburg creëert sfeer 

Op zoek naar een haard of allesbrander die past bij een strak en modern interieur? Neem dan eens een kijkje in onze showroom. Hier vindt u één van de meest uitgebreide collecties design kachels uit Limburg en omgeving. Geen tijd om naar de showroom te komen? Op deze site vindt u een foto-impressie waarbij een groot deel van onze design kachels in beeld komt. Heeft u al één of meerdere modellen in gedachten die goed zouden passen in uw interieur, neem dan gerust contact met ons op. Via onze website zijn we alle dagen van de week bereikbaar. Klik hiervoor op contact en vul uw gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Design kachels Limburg bestellen

Design kachels zijn over het algemeen geen producten die u online wilt bestellen. Toch zijn er voldoende redenen te bedenken om dat wel te doen. Wellicht bent u al in onze showroom in Limburg geweest om alle design kachels te bekijken en om advies te vragen. Als u zeker weet welk model u wilt, dan bieden wij de mogelijkheid om deze online te bestellen. Vul hiervoor onderstaand formulier in en wij nemen dan vrijblijvend contact met u op. Bent u nog niet helemaal zeker van uw zaak, bedenk dan dat wij één van de grootste collecties design kachels van Limburg in de showroom hebben staan. Weet u precies wat u wilt, maar zit het model van uw keuze er niet bij, dan is het goed om te weten dat wij expert zijn op het gebied van openhaard bouw en schoorsteentechnieken. Bezoek onze showroom in Heerlen.

 

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Bezoek onze showroom

Wij hebben een breed assortiment in onze showroom, van pelletkachels, houtkachels, gashaarden en buitenkeukens.
Bezoek ons in onze showroom in Heerlen voor verdere informatie en persoonlijk advies!

In de Cramer 19, 6411 RS Heerlen

Openingstijden

Dinsdag: 15.00 tot 18.00 uur
Woensdag: 15.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 15.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 15.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.30 tot 17.00 uur
Zondag: Gesloten (Juni t/m Augustus)