+31 (0)6 513 395 19 info@dekachelsmid.nl

Design open haard Heerlen

Design open haard Heerlen

Opzoek naar een design open haard Heerlen? Bezoek dan eens onze showroom.
Wilt u een unieke sfeer creëren in uw woning door slechts een kleine aanpassing te maken? Dan kunt u een design open haard Heerlen aanschaffen bij de haarden specialist van Heerlen: de Kachelsmid. Door een design open haard aan te schaffen bij deze haarden specialist profiteert u niet alleen van het gemak en comfort van een nieuwe warmtebron in uw woning, maar krijgt u bovendien een unieke sfeerversterker in uw interieur.
Meer weten over de gashaarden van de Kachelsmid in Heerlen? Kom dan eens langs in onze showroom bij de Woonboulevard in Heerlen.

Bezoek onze
showroom

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Een groot aanbod voor de geschikte design open haard Heerlen.

De Kachelsmid is al dertig jaar actief als haarden specialist in de directe omgeving en heeft in deze jaren een groot aanbod met verschillende haarden opgebouwd. Komt u een kijkje nemen in onze showroom, dan kunt u wel 250 verschillende modellen haarden bekijken voor uw woning. Enkele van deze producten betreffen kachels met een romantische en ietwat landelijke uitstraling, maar het grootste deel van onze collectie bestaat uit unieke design open haarden. Bent u op zoek naar een design open haard, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. U kunt een voorproefje krijgen van onze merken collectie in onze showroom door het aanbod op de website te bekijken.

Vind uw perfecte design open haard Limburg met ons advies

Iedereen heeft een andere smaak en wij begrijpen dit maar al te goed. Om ervoor te zorgen dat u de perfecte design open haard aanschaft in onze showroom, voorzien wij u graag van advies op maat bij het aanschaffen van een kachel voor uw woning. Komt u naar onze showroom in Heerlen, dan trekken wij alle tijd voor u uit om u te helpen met uw zoektocht naar de perfecte open haard. Bestelt u een open haard in onze webwinkel, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken om advies te krijgen over de perfecte open haard voor u.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons!

Bent u benieuwd naar ons aanbod open haarden en wilt u graag zelf zien hoe onze collectie met wel 250 verschillende haarden er precies uit ziet? Neem dan een kijkje in onze showroom in de buurt van Maastricht of bekijk ons aanbod open haarden op onze website om de perfecte design open haard Limburg voor uw woning te vinden. Bezoek onze showroom in Heerlen nabij de Woonboulevard.

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Bezoek onze showroom

Wij hebben een breed assortiment in onze showroom, van pelletkachels, houtkachels, gashaarden en buitenkeukens.
Bezoek ons in onze showroom in Heerlen voor verdere informatie en persoonlijk advies!

In de Cramer 19, 6411 RS Heerlen

Openingstijden

Dinsdag: 15.00 tot 18.00 uur
Woensdag: 15.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 15.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 15.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.30 tot 17.00 uur
Zondag: Gesloten (Juni t/m Augustus)