+31 (0)6 513 395 19 info@dekachelsmid.nl

De design haarden specialist van Limburg

Opzoek naar design haarden in Limburg?

Een groot aanbod design haarden Limburg.
Bent u op zoek naar een design haard om uw woning te verwarmen en tegelijkertijd te verrijken met een sfeervolle gashaard? Dan kunt u bij de haarden specialist van het zuiden van het land terecht voor het aanschaffen van een kwalitatief hoogwaardige gashaard met een designer uitstraling. Meer over de gashaarden die wij verkopen in onze showroom in Limburg, leest u op deze pagina.

Bezoek onze
showroom

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

De Kachelsmid: voor al uw design haarden Limburg

eel mensen denken dat er niet zo veel verschil bestaat tussen de verschillende soorten haarden die u kunt aanschaffen bij het kopen van een kachel, maar dit is zeker niet het geval. Kijkt u in de showroom van deze haarden specialist in Limburg, dan komt u er vanzelf achter dat het aanbod design haarden Limburg erg groot is. De Kachelsmid verkoopt wel 250 verschillende modellen gashaarden, die stuk voor stuk weer een iets andere uitstraling hebben. Wat voor model, materiaal of kleur u ook wenst voor uw kachel: u vindt uw perfecte haard bij deze haarden specialist in Limburg.

Warmte creëert sfeer 

De unieke uitstraling van een design haard
Wat een design gashaard zo bijzonder maakt, is het feit dat deze kachel een zeer bijzondere uitstraling heeft. Zo ziet de haard en vrij strak en modern uit, maar kan de haard ook zeker sfeer toevoegen aan uw woning als u de haard ontsteekt. Kortom: een strakke haard met een designer look voor de hele dag, die extra sfeer en gezelligheid aan uw interieur kan toevoegen bij de uitsteking van de haard.

De voordelen van een design haard in uw woning

Het plaatsen van een kachel in uw woning brengt twee belangrijke voordelen met zich mee. Ten eerste profiteert u bij het aanschaffen van design haarden Limburg van het feit dat u een extra warmtebron aan uw woning toevoegt. In plaats van enkel te profiteren van de warmte van een verwarming, krijgt u met een kachel ook nog extra warmte van het vuur. Zeker in de koude wintermaanden van het Nederlandse najaar is het erg prettig als u extra warmte kan krijgen in uw woning en hier zal u zeker achter komen als u een haard bij de Kachelsmid heeft aangeschaft.

Een ander voordeel van het aanschaffen van een haard bij de Kachelsmid, is het feit dat u op deze manier profiteert van extra sfeer in uw woning. Zet u de kachel aan, dan zorgen het knapperende vuur en de dansende voor een sfeer die op geen enkele andere manier te creëren is. Bent u benieuwd of een design haard Limburg ook iets voor u is? Neem dan een kijkje in onze showroom en zoek een haard die bij uw interieur past.

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Bezoek onze showroom

Wij hebben een breed assortiment in onze showroom, van pelletkachels, houtkachels, gashaarden en buitenkeukens.
Bezoek ons in onze showroom in Heerlen voor verdere informatie en persoonlijk advies!

In de Cramer 19, 6411 RS Heerlen

Openingstijden

Dinsdag: 15.00 tot 18.00 uur
Woensdag: 15.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 15.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 15.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.30 tot 17.00 uur
Zondag: Gesloten (Juni t/m Augustus)