+31 (0)6 513 395 19 info@dekachelsmid.nl

Design open haard Limburg

Design open haard Limburg

Opzoek naar een design open haard Limburg? Bezoek dan eens onze showroom.
Als u een extra warmtebron toe wil voegen aan uw woning en tevens op zoek bent naar een sfeermaker om het interieur van uw woning net wat gezelliger te maken, kunt u een open haard aanschaffen. Een open haard zorgt niet alleen voor extra warmte op koude winterdagen in het najaar, maar zorgt er bovendien voor dat uw woning met één druk op de knop nog gezelliger en sfeervoller kan worden. Heeft u interesse in het aanschaffen van een gashaard, maar wilt u uw woning enkel verrijken met een design open haard Limburg? Dan kunt u bij de Kachelsmid in Limburg terecht voor het aanschaffen van de perfecte design open haard Limburg voor uw interieur.

Bezoek onze
showroom

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Vind de perfecte design open haard Limburg bij de Kachelsmid

Wij hebben een breed assortiment voor uw design open haarden in alle soorten en maten. De Kachelsmid is een haarden specialist die al meer dan dertig jaar actief is en in deze dertig jaar een grote showroom met wel 250 verschillende soorten gashaarden heeft opgebouwd. Komt u naar onze showroom in Limburg of bekijkt u ons aanbod op de website, dan komt u er vanzelf achter dat wij gashaarden in alle soorten en maten verkopen. Haarden in diverse kleuren, haarden van diverse materialen en haarden met verschillende looks: u vindt het allemaal in het grote aanbod van de Kachelsmid. Wat voor wensen, behoeften of smaak u ook heeft, iedereen kan slagen bij het aanschaffen van een gashaard bij de Kachelsmid in Limburg.

Vind uw perfecte design open haard Limburg met ons advies

Iedereen heeft een andere smaak en wij begrijpen dit maar al te goed. Om ervoor te zorgen dat u de perfecte design open haard aanschaft in onze showroom of in onze webwinkel, voorzien wij u graag van advies op maat bij het aanschaffen van een kachel voor uw woning. Komt u naar onze showroom in Limburg, dan trekken wij alle tijd voor u uit om u te helpen met uw zoektocht naar de perfecte open haard. Bestelt u een open haard in onze webwinkel, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken om advies te krijgen over de perfecte open haard voor u.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons!

Bent u benieuwd naar ons aanbod open haarden en wilt u graag zelf zien hoe onze collectie met wel 250 verschillende haarden er precies uit ziet? Neem dan een kijkje in onze showroom in de buurt van Maastricht of bekijk ons aanbod open haarden op onze website om de perfecte design open haard Limburg voor uw woning te vinden. Bezoek onze showroom in Heerlen nabij de Woonboulevard.

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Bezoek onze showroom

Wij hebben een breed assortiment in onze showroom, van pelletkachels, houtkachels, gashaarden en buitenkeukens.
Bezoek ons in onze showroom in Heerlen voor verdere informatie en persoonlijk advies!

In de Cramer 19, 6411 RS Heerlen

Openingstijden

Dinsdag: 15.00 tot 18.00 uur
Woensdag: 15.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 15.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 15.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.30 tot 17.00 uur
Zondag: Gesloten (Juni t/m Augustus)