+31 (0)6 513 395 19 info@dekachelsmid.nl

Gashaard Limburg

Opzoek naar een gashaard Limburg?

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige gashaard Limburg om uw woning net wat warmer en gezelliger te maken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Limburg. Hier vindt u diverse soorten gashaarden. Meer over de kwalitatief hoogwaardige producten wie wij verkopen in onze showroom, leest u op deze pagina.

Bezoek onze
showroom

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Unieke gashaarden voor sfeer

Koopt u een gashaard bij de Kachelsmid, dan profiteert u van twee belangrijke voordelen. Het eerste voordeel van onze kachels, is het feit dat onze haarden uw woning net wat gemakkelijker en beter verwarmen. Heeft u regelmatig last van koude voeten, vindt u het over het algemeen wat fris in uw woning of klagen uw gasten vaak dat het koud is bij u thuis? Dan kunt u een product uit onze showroom aanschaffen om uw woning wat beter te verwarmen. Een bijkomend voordeel waar u naast het verwarmen van uw woning ook nog eens van profiteert, is het feit dat onze gashaarden gezelligheid en sfeer in uw woning brengen. Ziet u het al voor zich, met een lekker kopje thee of een glas wijn op een koude winteravond samen voor de kachel zitten? Het is mogelijk als u een gashaard Limburg van de Kachelsmid aanschaft.

Alleen kwalitatief hoogwaardige producten

Als u onze showroom bezoekt om een gashaard Limburg aan te schaffen, weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardig product koopt. De Kachelsmid verkoopt namelijk enkel producten van hoge kwaliteit, die van de beste materialen worden gemaakt. En door de beste en meest ervaren vakmannen in elkaar worden gezet. Op deze manier weet u zeker dat u jarenlang kan profiteren van uw gashaard Limburg uit onze showroom, simpelweg omdat u bij ons enkel het beste van het beste krijgt.

Kies uw favoriete gashaard Limburg in onze showroom

Iedereen heeft een andere smaak en dit begrijpen wij als geen ander. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan slagen bij het aanschaffen van een gashaard Limburg, bieden wij vele verschillende soorten haarden aan. Deze haarden variëren van gashaarden met een zeer romantische uitstraling tot designhaarden.

Of u nu een romantische sfeer wenst of liever een moderne. In onze showroom in Limburg vindt u altijd een product dat bij u past. Bezoek ons in Heerlen.

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Bezoek onze showroom

Wij hebben een breed assortiment in onze showroom, van pelletkachels, houtkachels, gashaarden en buitenkeukens.
Bezoek ons in onze showroom in Heerlen voor verdere informatie en persoonlijk advies!

In de Cramer 19, 6411 RS Heerlen

Openingstijden

Dinsdag: 15.00 tot 18.00 uur
Woensdag: 15.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 15.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 15.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.30 tot 17.00 uur
Zondag: Gesloten (Juni t/m Augustus)