+31 (0)6 513 395 19 info@dekachelsmid.nl

Design haarden in omgeving Maastricht

Design haarden Maastricht
De Kachelsmid is uw haarden specialist

Wilt u een warme en sfeervolle haard in uw woning laten plaatsen, maar heeft u eigenlijk niets met de standaard kachels die doorgaans in huizen worden geplaatst? Dan hoeft u geen genoegen te nemen met een haard die eigenlijk niet bij uw wensen, behoeften en smaak aansluit, maar kunt u de beste haard aanschaffen bij de Kachelsmid nabij Maastricht. 

Bezoek onze
showroom

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Trouwe specialist

De Kachelsmid nabij Maastricht is uw haarden specialist die al jaren gespecialiseerd is in het inkopen, verkopen en plaatsen van de beste haarden voor ieder interieur. In onze showroom met 250 verschillende haarden modellen vindt u niet alleen de standaard haarden die u liever niet in uw interieur plaatst, maar ook de meest unieke design haarden van de beste kwaliteit. Heeft u interesse in het aanschaffen van design haarden Maastricht en wilt u hier meer over weten? Lees dan meer over de design haarden van deze haarden specialist in Maastricht op deze pagina.

De Kachelsmid:
unieke design haarden Maastricht voor iedereen

De Kachelsmid verkoopt vele verschillende design haarden Maastricht in de grote showroom van deze haarden specialist. Of u nu een haard aan wil schaffen met een specifieke kleur of van een specifiek materiaal: de kans is groot dat u uw perfecte gashaard in de showroom van de Kachelsmid vindt. En weet u niet precies wat u zoekt in onze showroom? Laat u dan adviseren door onze professionals, want wij helpen u graag om de perfecte gashaard te vinden.

Design haarden geven warmte en sfeer 

Het aanschaffen van design haarden Maastricht bij de Kachelsmid brengt twee grote voordelen met zich mee. Zo profiteert u met design haarden Maastricht van de Kachelsmid ten eerste uiteraard van een nieuwe warmtebron in uw woning, zodat u het zelfs op de meest koude winterdagen niet meer koud heeft in uw huis. Een ander voordeel waar u van profiteert als u kiest voor een gashaard van de Kachelsmid, is het feit dat een haard een unieke sfeer geeft aan uw woning. Zet de haard aan op een donkere winteravond en de sfeer in uw woning is compleet anders dan wanneer u enkel lampen gebruikt om uw huis te verlichten en de verwarming aanzet om uw huis te verwarmen.

Nieuwsgierig? Bekijk ons aanbod of kom naar de showroom.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod design kachels en bent u benieuwd of hier wellicht een mooie haard voor u bij zit? Neem dan een kijkje in ons aanbod op onze website of kom naar onze showroom in de directe omgeving van Maastricht en ontdek welke haard van de Kachelsmid bij uw interieur past.

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Bezoek onze showroom

Wij hebben een breed assortiment in onze showroom, van pelletkachels, houtkachels, gashaarden en buitenkeukens.
Bezoek ons in onze showroom in Heerlen voor verdere informatie en persoonlijk advies!

In de Cramer 19, 6411 RS Heerlen

Openingstijden

Dinsdag: 15.00 tot 18.00 uur
Woensdag: 15.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 15.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 15.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.30 tot 17.00 uur
Zondag: Gesloten (Juni t/m Augustus)