+31 (0)6 513 395 19 info@dekachelsmid.nl

Design haarden in Heerlen

Design haarden Heerlen

Op zoek naar design haarden Heerlen? De Kachelsmid heeft wat u zoekt
Veel mensen denken bij het aanschaffen van een gashaard al snel aan de ietwat ouderwetse gashaarden met een romantische uitstraling die voornamelijk in boerderijen en monumentale panden te vinden zijn, maar er zijn ook zeker andere gashaarden waar u uit kunt kiezen als u een kachel voor uw woning aan wil schaffen. Komt u naar de showroom van de Kachelsmid in Heerlen, dan vindt u namelijk wel 250 verschillende modellen kachels. Onder deze modellen vallen inderdaad enkele haarden met een romantische uitstraling, maar ook zeker enkele design haarden Heerlen met een zeer moderne look. Meer weten over onze design gashaarden? Lees dan meer over deze unieke haarden van de Kachelsmid op deze pagina.

Bezoek onze
showroom

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Design haarden Heerlen:
Unieke haarden voor iedere woning.

De design haarden Heerlen die u in onze showroom vindt, betreffen haarden met een zeer moderne en strakke vormgeving. De haarden kunnen uitgevoerd worden in diverse materialen en kleuren en dus een unieke uitstraling krijgen, maar de design haarden hebben wel allemaal gemeen dat het moderne en bijzondere haarden betreffen. Of u nu een woning heeft met een romantisch interieur, een strak interieur, een landelijk interieur of een modern interieur: onze design haarden Heerlen passen in ieder huis.

Warmte creëert sfeer 

Design Haarden van de beste kwaliteit
De Kachelsmid vindt het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop in onze showroom in Heerlen en dat u ook vele jaren tevreden blijft met uw aankoop in onze showroom. Om ervoor te zorgen dat dit mogelijk is, hebben wij enkel de beste design haarden in ons aanbod. Dit betreft een kachel die niet alleen van de beste materialen gemaakt is, maar ook door de beste vakmannen in elkaar wordt gezet en op de beste manier in uw woning wordt geplaatst. Wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van uw investering in een haard, dan wordt aangeraden om uw haard bij deze haarden specialist in de buurt van Heerlen aan te schaffen.

De Kachelsmid: uw haarden specialist

De Kachelsmid is al dertig jaar lang gespecialiseerd in het adviseren over en het plaatsen van diverse soorten haarden. Door onze jarenlange ervaring in het vak weten wij precies welke haard er bij u past, maar ook hoe een haard het beste in uw woning geplaatst kan worden voor het mooiste resultaat. Wilt u het vinden van de beste haard en het plaatsen van uw haard uit handen geven aan een echte haarden specialist, dan bent u bij de Kachelsmid aan het juiste adres.

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Bezoek onze showroom

Wij hebben een breed assortiment in onze showroom, van pelletkachels, houtkachels, gashaarden en buitenkeukens.
Bezoek ons in onze showroom in Heerlen voor verdere informatie en persoonlijk advies!

In de Cramer 19, 6411 RS Heerlen

Openingstijden

Dinsdag: 15.00 tot 18.00 uur
Woensdag: 15.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 15.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 15.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.30 tot 17.00 uur
Zondag: Gesloten (Juni t/m Augustus)