+31 (0)6 513 395 19 info@dekachelsmid.nl

Design kachels in omgeving Maastricht

Het aanbod design kachels Maastricht

Onderin Limburg, niet ver van de toeristische plaats Valkenburg, ligt Walem. In deze plaats vindt u onze vernieuwde showroom met meer dan 250 verschillende design kachels en haarden. Of u nu op zoek bent naar een klassieke gashaard, een haard wilt laten bouwen, of onze energiezuinige modellen wilt bekijken, u bent altijd van harte welkom! Reeds meer dan 30 jaar adviseren en plaatsen wij design kachels in Limburg en omgeving. Ook voor het laten bouwen van een haard bent u bij ons aan het goede adres. In Limburg en omgeving hebben wij inmiddels een goede reputatie opgebouwd en staan wij bekend als de beste en de goedkoopste.

Bezoek onze
showroom

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Design kachels Maastricht van de Kachelsmid

Of u nu kiest voor een gashaard of inzethaard, bij de Kachelsmid nabij Maastricht loop je sowieso naar buiten met de beste keuze. Onze winkel heeft reeds meer dan dertig jaar= ervaring. Dit houdt in dat zij als de beste weten wat kwaliteit en duurzaamheid inhoudt. Alle gashaarden en kachels die zij aanbieden, zijn dan ook gegarandeerd van de beste kwaliteit. Ze worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en worden afgewerkt met een ongezien oog voor detail. Om alles goed te laten verlopen, worden de gashaarden of andere gekozen haardvuren persoonlijk en correct geïnstalleerd. Op die manier heeft u gegarandeerd een haardvuur dat volledig voldoet aan uw eisen. Het gaat hier dan ook niet zomaar om design kachels Maastricht.

De juiste keuze

Als u ervoor gekozen heeft een haardvuur te laten installeren, staat u nog maar aan het begin van uw keuze. Op de eerste plaats is er de traditionele houtkachel. Maar er wordt ook een ruime keuze aan gashaarden en elektrische haarden aangeboden. Met een collectie van meer dan 200 modellen kan u zowel opteren voor een moderne, of voor een meer traditionele stijl. In de showroom staan al deze modellen steeds permanent uitgestald, zodat u deze zelf kan bekijken en een weloverwogen beslissing kan maken. De design kachels Maastricht zijn een bezoek aan Limburg dan ook meer dan waard.

De mooiste design kachels Maastricht

Dat u in Maastricht de mooiste design kachels  kan vinden, staat als een paal boven water. Bij de Kachelsmid hechten ze niet alleen belang aan kwaliteit en afwerking, maar tevens aan de nodige hulp bij uw keuze. U wordt er dan ook van begin tot einde bijgestaan bij uw zoektocht. Samen met de klant wordt op zoek gegaan naar het product dat aansluit bij alle wensen. Zo kan u er het volste vertrouwen in hebben dat u de juiste keuze maakt. Bij twijfels of vragen kan u de klantendienst bovendien op elk uur van de dag online bereiken. Bezoek onze showroom in Heerlen.

 

Gratis parkeren

Gratis parkeren op eigen terrein.

Woonboulevard Heerlen

Direct naast Woonboulevard Heerlen.

Station Woonboulevard

5 minuten lopen vanaf station Woonboulevard Heerlen

500+ m2

Onze showroom biedt meer dan 500 m2 aan kachel inspiratie.

Bezoek onze showroom

Wij hebben een breed assortiment in onze showroom, van pelletkachels, houtkachels, gashaarden en buitenkeukens.
Bezoek ons in onze showroom in Heerlen voor verdere informatie en persoonlijk advies!

In de Cramer 19, 6411 RS Heerlen

Openingstijden

Dinsdag: 15.00 tot 18.00 uur
Woensdag: 15.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 15.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 15.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.30 tot 17.00 uur
Zondag: Gesloten (Juni t/m Augustus)